Maya Apartman

Új négylakásos apartmanházunk a Panzió mögött lévő csendes utcában, a Zrínyi Miklós u. 9. szám alatt található. A 40 m2-es apartmanok ideálisak mind családok, mind párok, sőt akár baráti társaságok számára is. Egy apartman max. 4 fő elhelyezésére alkalmas, egy amerikai konyha-nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából áll. Érdeklődés és foglalás az Éva Panzió elérhetőségein lehetséges.

Éva Panzió

Mindenhol jó, de legjobb otthon. Engedje meg magának, hogy Sárváron is otthonra leljen! Hangulatos panziónk szívélyes házigazdái gondoskodnak a barátságos és bensőséges légkörről itt-tartózkodása alatt. Panziónk kétágyas szobákba, egy családi négyfős szobába, továbbá egy stúdióba és egy apartmanba várja kedves vendégeit a Gyógy- és Wellnessfürdővel szemben, attól csupán pár lépésre. Vendégeink rendelkezésére áll egy közös helyiség, ahol kávé- és teafőzési lehetőség is biztosított, továbbá egy mikrohullámú sütő és egy kenyérpirító. Az udvarban zárt parkoló található.

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security