Maya Apartman

Új négylakásos apartmanházunk a Panzió mögött lévő csendes utcában, a Zrínyi Miklós u. 9. szám alatt található. A 40 m2-es apartmanok ideálisak mind családok, mind párok, sőt akár baráti társaságok számára is. Egy apartman max. 4 fő elhelyezésére alkalmas, egy amerikai konyha-nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából áll.

Éva Panzió

Mindenhol jó, de legjobb otthon. Engedje meg magának, hogy Sárváron is otthonra leljen! Hangulatos panziónk szívélyes házigazdái gondoskodnak a barátságos és bensőséges légkörről itt-tartózkodása alatt. Panziónk kétágyas szobákba, egy családi négyfős szobába, továbbá egy stúdióba és egy apartmanba várja kedves vendégeit a Gyógy- és Wellnessfürdővel szemben, attól csupán pár lépésre. Vendégeink rendelkezésére áll egy közös helyiség, ahol kávé- és teafőzési lehetőség is biztosított, továbbá egy mikrohullámú sütő és egy kenyérpirító. Az udvarban zárt parkoló található.

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security