ÁGYNEMŰ

Fejenként egy takaró, egy kis- és nagypárna biztosított. Amennyiben további párnára vagy takaróra lenne szüksége, kérjük, forduljon hozzánk!

BANKAUTOMATA

A legközelebbi ATM terminál a Harmónia Hotel sarkán, illetve a Gyógyfürdő bejáratánál található.

BEJELENTKEZÉS

Az érkezés napján az apartmant alapvetően 15-18 óra között lehet elfoglalni. A bejelentkezés és a kulcsok átvétele az Éva Panzióban (Sárvár, Rákóczi Ferenc u. 63.) történik. Korai és késői check-in a rendelkezésre állástól függ, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. Az érkezési/elutazási időpontban igény esetén a helyszínen is jelen van a szállásadó képviselője.

BERENDEZÉSEK

Az eszközök, felszerelések nem rendeltetésszerű használatából eredő extra takarításért/tisztításért 20.000 Ft felárat számítunk fel. A berendezéseket a házból kivinni tilos. A mikrohullámú sütőbe fémet tartamazó edény nem tehető be! Amennyiben a tartózkodás alatt a szállással kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, kérjük, haladéktalanul értesítsen bennünket. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

DOHÁNYZÁS

A ház közösségi területein, az apartmanokon belül tilos a dohányzás. A bejárattól 5 méterre, illetve az udvaron kijelölt helyen engedélyezett. Az épületen belül történő dohányzás esetén 20.000 Ft szállás felárat számítunk fel.

ELSŐSEGÉLY, ELSŐSEGÉLY DOBOZ

Orvosi segítség, vészhelyzet esetén hívja a 112-es segélyhívó számot! Elsősegély doboz a bejáratban található.

ÉVA PANZIÓ

Ha szeret reggelizni és kedveli a családias hangulatú szálláshelyeket, Panziónk is remek választás lehet. Tekintse meg honlapunkat (https://www.evapanzio.hu) és foglaljon közvetlenül nálunk!

FIZETÉS

Bejelentkezéskor történik; készpénzzel, átutalással és SZÉP kártyával lehetséges. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

FOGLALÁS

Telefonon (+36 30 9398812), emailen (info@mayaapartman.hu) és online mayaapartman.hu

FŰTÉS

A fűtés (fűtési időszakban) a termosztáttal tetszőlegesen szabályozható.

GYERMEKKEDVEZMÉNYEK, GYERMEKÁGY, BABAKÁD, ETETŐSZÉK

A szállás két vagy több 3 éven aluli gyermek közül egy részére ingyenes, extra ágy, ágynemű és törölköző igénybevétele nélkül. Ágynemű és törölköző igénylése esetén éjszakánként 1000 Ft felárat számolunk fel.

A rendelkezésre álló kiságyak, babakádak és etetőszékek száma korlátozott, ezért foglalási/érkezési sorrend alapján tudjuk biztosítani. Gyermekágy felára 1000 Ft/éj, a babakád és az etetőszék díjmentes.

GYÓGYSZERTÁR

A legközelebbi gyógyszertárak: PatikaPlus Gyógyszertár a Tesco-ban, Rákóczi u. 83. (Nyitva: H-Szo: 8-20h, V: 8-18h) vagy BENU Gyógyszertár, Alkotmány u. 4. (Nyitva: H-P: 8-17h, Szo: 8-12h, V: zárva).

HÁZIÁLLATOK

Háziállat nem hozható be az apartmanház területére.

HULLADÉKGYŰJTÉS

Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, ezért kérjük Önöket, hogy a kommunális hulladékot a konyhában elhelyezett szemétgyűjtőben, míg a fém-, papír- és műanyag hulladékot, illetve az üvegeket külön gyűjtsék. Ha a konyhai szemetes megtelt, kérjük, helyezzék a teli zsákot a megfelelő szeméttárolóba a kapu mellett. Tartalék szemeteszsák a mosogató alatt található. Kérjük kijelentkezéskor ne hagyjanak szemetet az apartmanban!

INTERNET

Vezeték nélküli, ingyenes internet-szolgáltatás áll rendelkezésére. A jelszó az apartmanban került feltüntetésre.

KIJELENTKEZÉS

Az utazás napján az apartmant 10:30 óráig kérjük elhagyni. Kijelentkezéskor a kulcskártya(k) és a kapu távirányító leadása az Éva Panzióban történik. A kártyák esetleges elvesztése, megrongálódása esetén kérjük azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, 3.500 Ft-ot megtéríteni. A távirányító elhagyása, sérülése esetén 5.000 Ft megtérítése szükséges. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra, elutazáskor az apartmanban ne hagyjanak mosatlan edényt, szemetet, illetve kérjük az ajtókat, ablakokat zárt állapotban hagyni.

LÁTOGATÓK

Vendégeink látogatót nappal 9 és 21 óra között fogadhatnak, a szállásadóval való előzetes egyeztetést követően.

LÉGKONDICIONÁLÁS

Minden apartmanunkban található légkondicionáló készülék, mely a nyári időszakban (júniustól szeptember végéig) használható. A készülék csak zárt ablakok esetén működtethető!

LÉTSZÁM

Az apartman csak az előre egyeztetett létszámban vehető igénybe. A szállásadó jogosult – előzetes tájékoztatás nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

PARKOLÁS

Az apartmanház kamerával megfigyelt parkolóval rendelkezik. Apartmanonként egy gépjármű elhelyezése lehetséges. Összesen 4 gépjárműnek szükséges elférnie, ennek megfelelően legyenek szívesek beparkolni! Ügyeljenek saját és mások járműveinek épségére! A kapu a távírányítóval nyitható. Kérjük, hagyja, hogy a kapu teljesen kinyílódjon! 2 percen belül automatikusan bezárul. A kiskapu a kártyával nyitható.

TAKARÍTÁS

Az apartman tisztán, fertőtlenítve kerül átadásra. A szállásdíj tartalmazza a végtakarítást. Egy héten túli tartózkodás esetén heti ágynemű- és törölközőcserét, valamint heti egyszeri takarítást is magában foglal. A törölközők és fürdőlepedők használata csak az apartmanon belül megengedett. Napi takarítás kérésre felár ellenében lehetséges.

TALÁLT TÁRGYAK

A szálláshelyen hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget, azokat nem áll módunkban megőrizni.

TŰZVÉDELEM ÉS VÉSZKIJÁRATOK

Saját biztonsága érdekében kérjük, tájékozódjon a tűzjelző helyekről, menekülési útvonalakról és a tűzvédelmi irányelvekről. Ezek az információk minden apartman ajtajának hátoldalán megtalálhatóak.
Tűzvédelmi szabályok:
Az apartmanokban olyan tevékenységet folytatni, mely tűz- vagy robbanásveszélyes, tilos. A rendelkezésre álló elektromos készülékeken kívül egyéb, fűtésre, melegítésre, főzésre alkalmas berendezés behozatala és működtetése nem megengedett. Meghibásodott elektromos berendezések további használata veszélyes, ezért erről a szállásadót értesíteni szíveskedjék. Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket, hívja a tűzoltókat a 105-ös számon, majd azt követően a szállásadót (+36 30 9398812)! Hagyja el az épületet a menekülési útvonalnak megfelelően.

VASALÓ, VASALÓDESZKA

Vasaló, valamint vasalódeszka igény esetén rendelkezésre áll.

VÉSZHELYZET

Orvosi vagy egyéb vészhelyzet esetén kérjük, hívja a 112-es telefonszámot.

A házirend megsértése kitiltást, ill. tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.

Bármely kérés, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Darázs Éva
Tel./WhatsApp: +36 30 939 8812 (0-24h)
Email: info@mayaapartman.hu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security